• Home

 

 IPhone 7

De Iphone 7 is de waarschijnlijke opvolger van de iPhone6/6S, die op zijn beurt na de Iphone 6 als de Iphone 6 Plus wordt uitgebracht. De iPhone 7 brengt net als zijn voorgangers weer een scala aan verbeteringen met zich mee. Het toestel wordt naar verwachting voorzien van een Apple A10-processor, M10-coprocessor en een snellere grafische chip. Ook zal het toestel zowel de voor- als achterkant een betere camera hebben.

 

De iPhone 7 komt waarschijnlijk net als de iPhone 6S in twee verschillende formaten: een met een 4,7 inch-scherm en een grotere variant met een 5,5 inch-scherm. Het scherm van de 4,7 inch-toestel heeft naar verwachting dezelfde resolutie van 1334 bij 750 pixels. De grotere iPhone 7 Plus heeft waarschijnlijk opnieuw een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

 

Hoewel er nog weinig bekend is, verwachten we dat het nieuwe vlaggenschip van Apple lichter en dunner wordt. De iPhone 6 weegt 129 gram en de eerste geruchten suggereren eenzelfde gewicht en een dikte van 5,4 millimeter. Ter vergelijking: iPhone 6 en 6 Plus hebben respectievelijk een dikte van 6,9 en 7,1 mm. Als de iPhone 7 daadwerkelijk nog slanker wordt, dan betekent dit dat het toestel een van de dunste, zo niet de dunste smartphone op de markt zal zijn.

 

Het laatste iPhone 7 nieuws

 

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten omtrent de iPhone 7, het aankomende vlaggenschip van Apple. Houd er wel rekening mee dat het toestel nog niet officieel is aangekondigd; het is dus goed mogelijk dat de nieuwe iPhone uiteindelijk anders gaat heten en over afwijkende specs beschikt.

 

Alles over de iPhone 7

 

Het design van de nieuwe iPhone 7 blijft waarschijnlijk grotendeels gelijk aan dat van de iPhone 6 en 6 Plus. Het toestel komt beschikbaar in dezelfde drie kleuren als zijn voorgangers: spacegrijs, zilver en goud. Hieronder hebben we de belangrijkste informatie over de nieuwe iPhone op een rijtje gezet.

 

 • Verkrijgbaar in grijs, goud en silver met tenminste 16GB, 64GB of 128GB opslag

 • De vanafprijs van de iPhone 7 bedraagt naar verwachting €699,-

 • Releasedatum (in Benelux) is waarschijnlijk in september 2016

 • iPhone 7 specs: iOS 10, A10-processor en 13MP-camera

   

  iPhone 7 release

  De iPhone 7 release in Nederland en België vindt naar verwachting plaats in september 2016. Verwacht wordt dat, gezien de populariteit van het toestel, er weer flinke tekorten zullen zijn waardoor je pas laat na je bestelling de iPhone 7 zal ontvangen. Of je moet natuurlijk op tijd je reservering plaatsen of in de rij gaan staan om de nieuwe iPhone op tijd te bemachtigen.

  iPhone 7 prijs en uitvoeringen

  Wil je een Iphone 7 kopen, dan kun je straks waarschijnlijk kiezen uit verschillende modellen met 16GB, 64GB of 128GB aan opslagruimte. Het geheugen zal waarschijnlijk opnieuw niet uitbreidbaar zijn, dus het is goed om vooraf de afweging te maken over het aantal GB’s dat je nodig hebt voor al je apps, liedjes en andere media. We raden veeleisende gebruikers aan om te gaan voor een model met minimaal 64GB, omdat je anders weinig ruimte hebt voor je favoriete apps en media.

   

   

  Iphone 7 innovaties

  Het ligt in de lijn der verwachting dat de iPhone 7 weer een aantal nieuwe innovaties kent. Allereerst verwachten we dat het complete scherm nu van saffierglas zal zijn voorzien. Dit stevige kras- en stootbestendige glas vinden we op dit moment alleen in de vingerafdrukscanner (ofwel TouchID) en cameralens van de iPhone terug. Ook kan het toestel naar verwachting naast de traditionele manier ook op een draadloze manier worden opgeladen. Momenteel is nog niet bekend of en hoe dit in de praktijk zal worden toegepast.

  Waarschijnlijk zal de iPhone 7 op iOS 9 of 10 draaien en ook wat software betreft een boel nieuwe functionaliteiten krijgen. Het is nog niet bekend welke dit zijn, maar we verwachten dat de nieuwe iOS-versie vooral veel onderhuidse verbeteringen krijgt.

  Wat de camera betreft wordt er verwacht dat zowel de front- als backcamera voorzien worden van een flinke update. De hoofdcamera kan naar verwachting foto’s schieten met een maximale resolutie van 13 megapixels. De grootste verbetering is echter waarschijnlijk te vinden zijn bij de frontcamera. De zogenoemde FaceTime-camera van de iPhone 6 heeft op dit moment 1,2 megapixels, maar de iPhone 7 zou een upgrade naar 5 megapixels moeten krijgen. Hierdoor maak je scherpere selfies en is de beeldkwaliteit van videogesprekken van een aanzienlijk hogere (full-hd) kwaliteit

  Geruchten

  De informatie hierboven is uiteraard volledig gebaseerd op geruchten, aangezien Apple nooit voorafgaand aan een productpresentatie details van het desbetreffende product naar buiten brengt. Ook op de geruchten zelf reageert het bedrijf uit Cupertino nooit. Niettemin denken we in de aanloop naar de iPhone 7 release steeds meer over het toestel te weten te komen. Zodra we meer weten, lees je het uiteraard hier!

 

Merk:

Apple

Uitvoeringen:

16GB, 64GB, 128GB

Kleuren:

Spacegrey, Zilver, Goud

Verkrijgbaar vanaf:

25 september 2016

Prijs los toestel:

Vanaf € 699,-

                                                                                                      

 

                                                                                                                                

 

                         

 • Slider 1
 • Slider 2
 • Slider 3
 • slider 4

Google Maps